A ROLAND BEMUTATJA A HP700 SOROZAT DIGITÁLIS ZONGORÁIT

‹ Vissza

2019. április 12.

Stílusos, kedvező árfekvésű otthoni zongorák első osztályú képességekkel, inspiráló oktatófunkciókkal családok és kezdő zongoristák számára.

Hamamatsu, Japán, 2019 április 10. — A Roland örömmel mutatja be a HP700 sorozatot, a cég nagyhírű otthoni digitális zongoráinak legújabb hangszereit. Képességek és kifinomultság terén a gyönyörű hangszíneket, elegáns stílust és Bluetooth®-os csatlakoztathatóságot kombináló HP704 és HP702modellek új szintet képviselnek mindazok számára, akik első zongorájukat készülnek megvásárolni. Autentikus játékérzetével, illetve a tanulást és szórakozást támogató számos beépített funkciójával a HP700 sorozat hangszerei szilárd alapot adnak a zenei fejlődéshez és hosszú évekig biztosítják az örömteli zenélést a családok számára. 

A zongorajáték élményéhez kevés dolog fogható, és a HP700 sorozat ennek minden lépését támogatja a zenei ambíciók kibontakoztatásához. Mindkét hangszer számos új technológiát foglal magába, beleértve a Roland széles körben elismert SuperNATURAL Piano Modeling hangforrását is, amely lenyűgözően valósághű akusztikus hangszínekkel és érzékenységgel támogatja a zenei kifejezést. A HP704 hibrid billentyűzete egy hagyományos zongora megszokott, gyönyörű fa billentyűinek látványát és játékérzetét nyújtja korszerű műanyagok kombinálásával, a mindkét modellnél megtalálható Progresszív Damper Action pedál pedig tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora zengető pedáljának viselkedését, beleértve a haladó pedáltechnikákat is.

A Roland díjnyertes LX700 sorozata által inspirált elegáns, mégis modern megjelenésnek köszönhetően, a HP700 sorozat hangszerei egyszerre vonzzák a szemet és olvadnak bele diszkréten az adott környezetbe. Egy hagyományos pianínóval összehasonlítva a HP hangszerek súlya és kompakt méretei lehetővé teszik az egyszerű mozgatást és ezáltal a megfelelő hely kiválasztását a hangszer számára a lakáson belül. A hangerővezérléssel ellátott beépített hangszórók gazdag és inspiráló zongorahanggal töltik meg a teret az otthoni előadáshoz vagy napi gyakorláshoz, miközben a csatlakoztatott fejhallgatón keresztül is lebilincselő, több dimenziós hangzást élvezhet anélkül, hogy játéka zavarná a családtagokat vagy szomszédokat.

A hangszer Bluetooth® -on keresztül vezeték nélkül csatlakoztatható egy okostelefonhoz az interaktív tanuláshoz, játékhoz kedvenc dalokkal, illetve a zenei tudás fejlesztéséhez online oktatóanyagokkal. Ráadásul a HP700 zongora otthoni szórakoztatórendszerként is megállja a helyét a csúcsminőségű zenehallgatáshoz, amikor senki sem játszik a hangszeren.

A HP zongorák gondosan kiválasztott és aprólékosan kidolgozott felületének látványa minden pillanatban büszkeséggel tölti el tulajdonosát. A HP704 és HP702 modelleket fehér, szürke, sötét rózsafa és világos tölgy színekben lehet megvásárolni. A csúcsmodell HP704 pedig klasszikus, fényes fekete színben is kapható. A HP700 sorozat tökéletes kiegészítője a Piano Every Day, amely egy különleges iOS/Android mobilalkalmazás a játék ösztönzéséhez. Telepítést követően a felhasználó több mint 70,000 zenei kotta között böngészhet és vásárolhat a Sheet Music Direct online könyvtárban, használhatja a One Week Master opciót új darabok megtanulásához, illetve felfedezhet más interaktív funkciókat is a napi gyakorlás előmozdításához.