TAMA STAR Roadshow Sopronban, a Hoffer Hangszer stúdiójában.

‹ Vissza

2020. október 25.

A világhírű TAMA dobgyártó cég csúcsmodelljeit, november 24. és 28. között, Sopronban is láthatják és kipróbálhatják az érdeklődők. INFO: +36309372-440

Szeretnél egy “STAR” dobos bőrébe bújni? 

Szeretnéd kipróbálni a TAMA csúcskategóriás dobszett sorozatát a STAR szériát? A TAMA STAR Roadshow lehetőséget biztosít, hogy kipróbálj nem is egy, hanem rögtön két különböző - egy TAMA STAR juhar és egy dió - szettet. Éld át a hangzást, ami a dobos világ legkiemelkedőbb alakjait jellemzi!

Az eseményt egy Instagram játékkal is szeretnénk színesíteni. A Roadshow-ra ellátogatóknak esélyük lesz egy TAMA kiegészítőket és ajándékokat tartalmazó csomagot is megnyerni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint bámelyik állomáson készíteni egy szelfit a kiállított STAR szettekkel, a fotót feltölteni Instagram oldalukra, megjelölni az adott hangszerboltot, ahol a fényképet készítették és a posztban feltűntetni a #TamaStarRoadshow hashtaget.

A rendezvény során szeretnénk mindenki számára emlékezetes zenei élményt biztosítani, a jelen helyzet higiéniás szabályainak maximális betartása mellett. Emiatt kérünk mindenkit, hogy tájékozódjon az érintett hangszerboltoknál az eseményre vonatkozó – koronavírussal kapcsolatos – intézkedésekről! A vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartjuk.