Tama HTS58F Classic Tamtartó Állvány

MÁRKA: Tama

TERMÉK KÓD: TTS58F

33 500 ,- Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Termékleírás

CLASSIC SZÉRIA

A könnyű, kompakt kivitel az utazó dobosok kedvence.

SZIMPLA LÁBAS TAMTARTÓ ÁLLVÁNY

A 60-as évek vintage állványai ihlették aZ extra könnyű Classic Stand állványsorozatot, amely nem csupán visszaidézi a vintage állványok stílusát, hanem jól ötvözi azt a modern konstrukció előnyeivel. A konstrukció a hagyományos állványokhoz képest sokkal alcsonyabb beállítást tesz lehetővé a lábaknalk. Ez azt jelenti, hogy ezeket az állványokat sokkal közelebb lehet tenni a lábdobhoz, vagy más állványokhoz a dobfeszerelésen belül. 

 

Compact Folding Leg Designs

A „Flat Base“ design, a HS50S és a HTS58F esetében a hagyományos állványokhoz képest sokkal alacsonyabb beállítást tesz lehetővé a lábaknak. Ez azt jelenti, hogy ezeket az állványokat sokkal közelebb lehet tenni a lábdobhoz, vagy más állványokhoz a dobfeszerelésen belül. A HS50S pergő állvány hagyományos szimpla lábas kivitel, így könnyen a legideálisabb pozícióba helyezhető a lábcinállvány és a lábgép között.

Die-Cast Pipe Joint / Memory Lock 

Az új öntvény csatlakozó rész biztos beállítást tesz lehetővé. A szárnyas csavar alatt egy kis fém lap rőgzíti szorosan a csövet, továbbá egy memória zár megakadályozza az elfordulást, vagy a lecsúszást. 

Classic Style Basket

A szárnyas csavar meglazításával a kosár egyik karja egyszerűen beállítható hogy biztonságosan tartsa a tamot 10” – 14” méret között. A könnyebb szállíthatóság érdekében a másik két kar összecsukható.

Single Braced Arm

A szimpla merevítésű karok szabad rezgést engednek a dobnak.

Gearless Tilter

A billenő mechanika a stabil fém-fém kapcsolatnak köszönhetően biztonságosan tartja a beállított pozíciót, de a korábbi hagyományos megoldásokkal ellentétben bármilyen kívánt dőlésszögben beállítható. 

  • Alsó cső átmérő: 19,1 mm  
  • Magasságállítás: 820 mm – 565 mm között 
  • Mérete összecsukva: - Felső rész 598 mm - Alsó rész 407 mm 
  • Súly: 1.8kg